Amarins praktijkvoorkindercoaching logo
-
wat doet een kindercoach
 
Buitentoppers
 
Doedagen
 
over Amarins
 
contact
 
links
 
home
Buitentoppers !

Voor echte buitenkinderen en dierenvrienden organiseerd praktijk Amarins, in samenwerking met collega coach Tanja Diepering, Buitentoppers. Deze dagen zijn speciaal opgezet voor bijzondere kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Het programma richt zich op het trainen van de sociaal emotionele ontwikkeling, het ontwikkelen van de motoriek en het actief, buiten, bezig zijn.

kinderboerderij

Wat gaan we doen?
Het verzorgen en knuffelen van de dieren
Spelletjes die gericht zijn op de sociaal emotionele- en motorische onwikkeling
Mennen en rijden met de pony's
Hutten bouwen in het speelbos
En nog veel meer.....

Daarnaast zetten we bij mooi weer het badje op en mogen de kinderen hun zwemkleding meenemen als ze dat willen. Door een regenbui laten we ons niet uit het veld slaan maar voor heel slecht weer hebben we een binnenprogramma klaar liggen.

Wij werken met groepjes van maximaal 8 kinderen. Geef uw kind dus snel op want vol is echt vol. Opgeven kan via het contact formulier op de site of telefonisch.Belangrijke informatie
De Buitentoppers kosten 125 euro per dag. De kosten kunnen worden betaald vanuit het PGB en zijn inclusief eten, drinken en eventueel knutselmateriaal.
Ruim van te voren zullen we u inlichten over de locatie, deze is afhankelijk van het aantal deelnemers, in Wittelte of Appelscha. In overleg kunnen we uw kind halen en/of brengen. Hiervoor worden wel reiskosten berekend. Voor meer informatie mag u altijd bellen of mailen.

Hartelijke groet,

Tanja Diepering en Amarins Kok
T. 06 25058230 T.06 21561094

 

 

Drentseweg 40
8426 ES Appelscha

T 06 21561094

kvk 011.694.53
ingeschreven te Meppel